Oamenii și succesul – De ce unii nu ating niciodată succesul?

Oamenii și succesul – De ce unii nu ating niciodată succesul?

Mă uit în jurul meu și văd atâtea caractere diferite, cu tot atâtea dorințe. Unii își doresc din răsputeri să atingă succesul, alții îl au pur și simplu, fără prea mult efort, iar alții sunt împăcați cu ideea că succesul nu le este destinat.

Am întâlnit oameni care credeau că atitudinea celor care deja au succes este diferită pentru că au putere, însă nu cred că atitudinea o ai după ce ai atins succesul, ci înainte. Succesul cere atitudine, încredere în sine, în viață și nu cunoaște cuvântul „imposibil”. Aud des cum oamenii au o concepție greșită: „Doar cei cu o familie bogată au succes”, sau „Dacă nu ai pile, nu reușești”, sau „Viața e grea”. Viața este așa cum vrei tu să ți-o faci, însă dacă alegi să rămâi blocat într-o idee fixă, probabil că nu vei cunoaște niciodată gustul satisfacției.

Succesul nu are criterii de a alege oamenii – prea urâtă, prea frumoasă, prea grasă, prea slabă, cu N defecte sau calități, dacă tu ești guvernatorul propriilor idealuri și crezi în ele, este imposibil să nu ai parte de ceea ce îți dorești.

Alege să crezi că mașina pe care o vrei, o vei avea pentru că așa îți dorești tu și nu pentru că ai nevoie de ea și nu te poți descurca până nu o ai. Nu te mulțumi cu puțin, trebuie să crezi în tine că poți mai mult. Fiecare dintre noi am fost înzestrați cu putere, diferența apare atunci când fie alegi să te bucuri de ea, fie o iei cu tine în mormânt.

Nu te mai uita la ceilalți și nu-i mai judeca pentru ceea ce au, pentru că dacă vrei, poți și tu!

Eu am ales să am încredere în mine și în ceea ce fac, tu ce alegi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment