Oameni lași vs. oameni curajoși

Oameni lași vs. oameni curajoși

O prietenă dragă mie, mi-a spus astăzi că sunt o curajoasă. Nu m-am gândit niciodată la asta, dar mi-a plăcut și m-a făcut cumva să reflectez la acest aspect.

Cred că oamenii lași sunt doar cei care nu se iubesc suficient de mult și care nu au încredere în potențialul lor. Dar am o veste bună pentru voi: lașitatea se vindecă. Și eu am fost lipsită de încredere atât în mine, cât și în ceilalți. Și eu am renunțat înainte să mă conving dacă pot duce lucrurile până la capăt sau nu, însă m-am trezit ca după un duș cu apă rece că nu-mi doresc să fiu ca alții.

Eu am învățat să fiu într-o competiție continuă cu mine însumi și să mă bucur de fiecare reușită a mea. Dacă îți dorești să devii mai bun, nu ai nevoie decât de încredere în propriile puteri și de dorința de a reuși. Încrederea seduce orice și pe oricine, te poți seduce singur, îi poți seduce pe cei din jurul tău, astfel încât lucrurile bune ți se vor întâmpla și ție.

Când există lucruri pe care nu le știi devii vulnerabil, devii laș, dar lucrurile se învață dacă ai perseverență. Ți-e frică de dezamăgiri? Primește-le cu brațele deschise, acceptă-le și lasă-le să te facă mai puternic.

Singurul exemplu pe care îl pot da acum este legat de job: dacă nu îți place locul de muncă pe care îl ai, renunță. Alege să faci orice te-ar trezi cu zâmbetul pe buze, orice pentru care oricât de mult ai munci, ai simți că merită fiecare efort. Lucrurile făcute cu pasiune vor face întotdeauna bani.

Tu ce alegi? Să fii laș cu o viață monotonă sau să ai curaj să fii mai bun?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment