Oameni care vorbesc mult

Oameni Vorbareti

Oameni care vorbesc mult, dar spun prea puține. Uneori, cu toată calmitatea cu care sunt înzestrată, aș sări la gâtul persoanelor care vorbesc mult și prost.

Îmi place să-i numesc vampiri de energie pentru că orice cuvânt pe care îl rostesc te poate epuiza fizic și psihic. În general, oamenii care vorbesc și gesticulează mult, fără a avea neapărat ceva solid de spus, au nevoie să-și umple niște goluri. Ei sunt cei care urlă în gura mare cât de buni sunt într-un anumit domeniu (dacă nu în toate) sau că și-au cumpărat ceva nou și așteaptă laudele interlocutorului. Partea proastă este că astfel de persoane nu-și dau seama cât de plictisitoare, dar mai ales obositoare pot fi pentru ceilalți.

Oameni VorbaretiȘi acum te întreb pe tine, vampir de energie, dacă persoana căreia i te adresezi ar avea curaj sau timp să-ți spună că ești îngrozitor, ai mai face asta?

Cel care vorbește mult și prost are nevoie să se simtă important și superior celor din jurul lui.

Cum îți dai seama că ești lângă un om care îți distruge karma?

– te simți obosit și iritat de prezența sau modul său de a vorbi;

– îți strică bună dispoziție pentru că se plânge sau încearcă să te acopere mereu atunci când vrei să vorbești;

îți pierzi vocea: palavragii nu se simt bine decât atunci când li se aude gura peste tot.

Cei care vorbesc foarte mult, o fac dintr-o doză de egoism, o oarecare lipsă de simț social și niște ani în minus din faimoșii șapte ani de acasă. Mulți dintre ei nu înțeleg că sunt mai enervanți decât bâzâitul unei muște vara, ci mai degrabă se consideră niște persoane foarte interesante și greu de găsit.

Cum scapi de oamenii care vorbesc mult?

Să presupunem că ai un astfel de coleg și nu ai cum să-ți iei tălpășița de lângă el. Primul pas este să te limitezi strict la ce aveți de vorbit profesional.

Al doilea pas: ține-l la distanță! Întrerupe orice conversație non-sens și ieși din raza lui de acțiune, mai ales când simți că devine obositor!

Învață să spui STOP și să nu permiți oamenilor de acest gen să-ți invadeze spațiul tău de liniște.

Un sfat pentru oamenii care vorbesc mult: Dacă nu-ți mai tace gura, mintea ta este atât de ocupată cu găsirea cuvintelor încât efectiv nu vei mai avea timp să-ți faci planuri mărețe! Asta dacă ești capabil să faci așa ceva!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment