O nouă relație – Când este momentul pentru contact intim?

O nouă relație – Când este momentul pentru contact intim?

Există tot felul de prejudecăți cu privire la alegerea momentului, unele mai puțin fondate, altele având o bază științifică.

Femeile se tem că vor fi judecate dacă vor face dragoste prea devreme, bărbații își fac griji de prestația lor și discuția poate continua. Din punctul meu de vedere, momentul potrivit este atunci când amândoi vă simțiți suficient de atrași unul față de celălalt și considerați că există un minim de cunoaștere între voi doi.

Înainte de acest pas, ar trebui să discutați puțin despre subiect, încercați să aflați dacă fiecare dintre voi are analizele BTS la zi, ce vă place, care vă sunt limitele și așa mai departe. Discuțiile pe subiect vă vor ajuta să vă simțiți familiari unul cu celălalt atunci când se va întâmpla, iar asta vă poate asigura o „prima dată” reușită din toate punctele de vedere.

Cand e momentul pentru relatii intimeImaginați-vă cât de penibil ar fi ca unul dintre voi să-și dorească să vă protejați cu prezervativ și celălalt, nu. Sau poate că unul dintre voi preferă să fie mai pervers decât celălalt. Important este să știți pe ce poziție vă aflați înainte să se întâmple și apoi discuțiile pot fi un adevărat preludiu: cu cât discutați vrute și nevrute înainte, cu atât mai mult o să vă stârniți unul pe celălalt.

Probabil că există o cale de mijloc în toate: nu ai de unde să știi dacă relația voastră va funcționa cu adevărat decât dacă trec câțiva ani până vă cunoașteți și vă dați seama dacă vă puteți accepta sau nu unul pe celălalt, cât despre relațiile intime, vă recomand să așteptați să treacă acea perioadă când vă gândiți non-stop unul la celălalt și când vi se pune un zâmbet tâmp pe față doar gândindu-vă la el/ea.

Tu când crezi că este momentul potrivit să faceți dragoste?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment