O noua relatie – Afla care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa i le spui

O noua relatie – Afla care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa i le spui

O noua relatie necesita rabdare si atentie din partea amandurora, iar daca iti doresti o relatie frumoasa si de lunga durata, ai grija sa nu discutati subiecte delicate, precum cele de mai jos:

Nu discutati despre fostele voastre relatii. Niciunul dintre voi nu-si doreste sa auda verzi si uscate despre relatia anterioara, nici macar atunci cand celalalt iti spune „fosta facea asta si asta, tu sa nu faci asa”. Sunt discutii care pot deveni frustrante pentru partenerul tau, motiv pentru care este bine sa eviti astfel de subiecte.

Situatia financiara:

Nu discutati despre situatia voastra financiara de la inceput, este suficient sa va spuneti unde lucrati fiecare. Intrebari si curiozitati despre cat si ce va permiteti fiecare dintre voi, nu-si au locul cel putin la inceput. Barbatii sunt de obicei prudenti in privinta banilor, asa ca nu pune prea multe intrebari.

Viitorul:

Nu te arunca dupa cateva zile sa ii spui ce bine i-ar sta insurat si cu copii si cum vor fi acestia. Il vei speria, precum si tu poate ai fi speriata daca un barbat ti-ar spune prea repede ca te iubeste sau ca isi doreste un viitor alaturi de tine.

Prieteni:

Daca ati iesit in grup si nu ti-au placut prietenii sau prietenele ei, incearca sa pastrezi asta pentru tine. La inceput, partenerul tau va fi mai apropiat de prietenii lui decat de tine. Asteapta momentul potrivit si apoi ii poti spune ce este gresit in comportamentul prietenilor.

Nu-ti ingradi comportamentul si incearca sa fii tu insuti, insa uneori dragostea cere si ratiune pentru a functiona la cote inalte, asa ca tine cont de sfaturile de mai sus.

Tu cum te comporti intr-o noua relatie?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment