O lume fără Coca-Cola – Cum ar fi fost lumea fără Cola?

Coca-Cola a fost inventată de un farmacist, fiind brevetată inițial ca medicament, aroma distinctivă fiind dată de amestecul de zahăr, ulei de portocală, ulei de vanilie și lămâie. În prezent, Coca-Cola consumă cel mai mare procent de extract natural de vanilie.

„O mâncare bună cere o Coca-Cola” spune o reclamă pentru cea mai faimoasă băutură carbogazoasă. Însă cum ar fi fost lumea fără Coca Cola? Poate o lume cu oase, dinţi şi un stomac mai sănătos? Mai puţini obezi? Cu siguranţă, da!

Coca Cola provoacă dependenţă şi cu siguranţă vei simţi nevoia să bei o Cola rece din când în când. Dacă eşti curios ce se poate întâmplă cu stomacul tău atunci când bei Cola, fă un experiment simplu: pune o bucată de ficat sau o bucată de carne într-un bol şi acoperă cu Coca-Cola. Vei vedea singur ce se întâmplă în numai câteva zile.

Şi dacă asta nu te va convinge, uite ce se poate întâmpla dacă vei combina Mentos cu Coca-Cola:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment