Nunta 2015 – Află care sunt tendințele

Tendințele pentru nunta 2015 ar trebui să țină cont în primul rând de ceea ce ai visat în copilărie, însă dacă nu ți-ai făcut niciun plan, te poți inspira din trendurile anului 2015 pentru detalii și finisaje.

Iată câteva idei pentru nunta 2015:

1. Locație nuntă: anul 2015 vine cu un trend pe care toată lumea îl urmărește: nunțile în aer liber. Dacă alegi să-ți faci nunta în aer liber, îți recomandăm aranjamentele florale în nuanțe de albastru, indigo sau chiar burgundy.

Atunci când alegi astfel de culori, trebuie să le îndulciți întotdeauna cu nuanțe de migdală sau vanilie.

Iată câteva idei din care te poți inspira:

 

2. Aranjamente florale: în 2015, aranjamentele florale trebuie neapărat să fie diafane, romantice, dar mai ales feminine. Se pare că acest trend a fost inspirat de la Kim Kardashian, după ce și-a făcut nunta la Florenta. Deși, nu este nici pe aproape o vedetă pe care să o urmezi, Kim chiar a făcut o impresie bună cu florile de la nuntă sa.
Trendul general poartă numele de lux romantic și se concentrează pe asocierea orhideelor cu hortensii și zambile colorate.

Dacă optezi pentru o nuntă în grădină, poți alege aranjamentele de tip grădină sălbatică, realizate din flori de sezon.

Vera Wang este un adevărat simbol atunci când vine vorba despre nunți, iar pentru 2015, propune aranjamentele florale dintr-un singur tip de flori, în nuanțe de crem, de preferat, cale sau trandafiri.

Iată câteva idei pentru buchetul de mireasă:

3. Decor pentru nunta 2015: orice, dar nu materiale strălucitoare! Sunt chiar hidoase și arată atât de ieftin! Designerii propun scaunele din cupru sau lemn alb în defavoarea scaunelor învelite în acele materiale colorate și strălucitoare.
Pentru lumânările de pe masă puteți opta pentru același material din cupru (fie spre clasicul aur galben, fie spre roz).

4. Rochia de mireasă pentru nunta 2015: Când spun nuntă, mă gândesc numai la Vera Wang, iar pentru 2015 propune rochii de mireasă mai elegante și mai romantice ca niciodată.

Alexander McQueen a adus deja câteva elemente romantice, precum mânecile din dantelă, odată cu nunta prințesei Kate Middleton, pe care le putem regăsi din nou în colecțiile de primăvară-vară 2015, Carolina Herrera sau Vera Wang.

5. Tortul pentru nunta 2015: trebuie să arate ca o adevărată operă de artă! Dacă ai ales un decor elegant, dar romantic, atunci ai nevoie de un tort alb sau ivore, cu aplicații prețioase și conținut cu fructe de pădure.

Totuși, dacă nunta va avea loc într-o grădină sau pe plajă, optează pentru un tort decorat cu florile pe care le-ai folosit pentru local. Tortul din ciocolată este cea mai bună alegere în acest caz.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment