Nu-ți mai da sufletul pe tavă

Sufletul

Încetează să-ți mai oferi timpul, corpul, dar mai ales sufletul, persoanelor care nu le merită! Oprește-te pentru o clipă și reflectează asupra societății în care trăim: e o societate pentru care tot ce contează sunt trofeele nemeritate.

Așa că nu vă mai oferiți sufletul pe tavă. Oferă-ți timp să știi dacă merită sau nu. Acordă încredere instinctului tău și nu o să mai suferi. Sau cel puțin, nu la fel de mult. Oprește-te o clipă și gândește-te dacă toți cei din jurul tău merită dragostea ta! Oprește-te și gândește-te dacă nu cumva îți spune cuvinte câte-n lună și în stele doar pentru a te obține ca pe un trofeu!

Sunt oameni care mint. Sunt oameni care înșală. Sunt oameni care fac abuz de ceea ce tu simți, iar dacă tu nu alegi să ai o atitudine pe măsură, lucrurile nu se vor schimba niciodată. E ca și cum ai avea un câine neascultător și în loc să-l faci să înțeleagă unde greșește, tu continui să-i dai recompense. Crezi că se vor schimba lucrurile vreodată? Nu!

Nu-ți mai oferi sufletul pe tavă unui om căruia nu-i pasă sau care nu încearcă să fie mai bun pentru a te merita. Oferă-i ce ai mai bun celui care face totul pentru tine și nu așteaptă nimic în schimb. Oferă-i totul celui care se uită cu admirație și poftă la tine. Acela e cel care merită dragostea ta!

Știi că te respectă atât cât meriți? Știi că tot ce ți se întâmplă sunt de fapt lucrurile pe care le permiți? Fii demnă! Fii încrezătoare în standardele tale și nu te abate de la drum și o să-ți fie bine.

Jumătățile de măsură nu te vor face fericită. Sunt oameni care nu sunt în stare să-ți ofere ce ai nevoie, dar nici nu te lasă să cauți în altă parte. Pe aceștia să-i eviți pentru că nu vei ajunge nicăieri, iar timpul, draga mea, e scurt. Nu ai timp de pierdut, nu ai timp pentru frânturi de fericire. Fii egoistă și caută fericirea absolută! Nu-ți fie teamă și nu te gândi că e imposibil de atins. Fericirea vine odată cu acceptarea că meriți. Așa că nu-ți mai oferi sufletul pe tavă. Fii scumpă!

Citește și: Sunt bărbați care îți oferă totul

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment