Nu te satisface. Ce faci?

Nu te satisface. Ce faci? În niciun caz, nu taci. Dacă alegi să taci, te vei trezi frustrată de toate cele și vei ajunge, fie să-l înșeli, fie să vă despărțiți. Presupun că nu vrei asta, doar pentru că nu știi sau nu vrei să vorbești despre cum ai vrea să se petreacă lucrurile între voi.

Să presupunem totuși că nu te satisface, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi?

În situația de față, discutăm despre lipsă de satisfacție permanentă, nu despre cazurile excepționale, când poate interveni oboseala sau o zi grea de lucru.

1. Femeile au nevoie de preludiu. Dacă iubitul tău se grăbește, sugerează-i că ai vrea să nu vă grăbiți. Ai grijă să-i arăți că îți place asta, nu te zgârci să-i spui atunci când îți face ceva care îți place, până la urmă, compatibilitatea înseamnă și comunicare.

pha2000000102. Spune-i ce așteptări ai. Se știe deja că femeile gândesc prea mult și de cele mai multe ori, deși preferă o anumită poziție, ele aleg să tacă pentru că le-ar putea răni orgoliul. Relațiile intime se consumă în doi, trebuie să existe o comunicare bună între voi dacă vreți să vă fie bine amândurora. Nu-i spune că nu face bine așa, spune-i că ți-ar plăcea să încercați și altfel.

3. Fanteziile. Fiecare dintre noi avem fantezii. Dacă ți-e rușine să-i spui, ia o sticlă de vin și incită-l la o conversație din care să înțeleagă ce ți-ar plăcea să încercați. De asemenea, fii atentă și la dorințele lui. În mod normal, bărbații adevărați se simt mândri atunci când pot satisface nevoile sau dorințele unei femei. Așa că nu-ți fie teamă să-i oferi câteva sugestii.

4. Frecvența. Știi zilele acelea când vii obosită de la birou și nu mai ai chef de nimic? Psihologii susțin că peste 90% din cupluri se plâng de frecvența momentelor intime. Nu aștepta să aibă mereu bărbatul inițiativă. Dacă aveți o relație bazată pe respect și încredere, nu se va gândi la nimic rău dacă uneori îi arăți cât de mult îl vrei. Dacă îți dorești să ai o stare psihică bună, ai grjă să aveți momentele voastre intime cât mai des.

5. Probleme. Dacă ai dureri în timpul actului sau nu reușești să te simți bine, discută cu partenerul tău și du-te la medic. Durerile pot fi semnul unei boli cu transmitere, care pot duce la infertilitate. Nu acuza niciodată fără să mergi la medic, care îți poate oferi răspunsurile corecte.

De cele mai multe ori, problemele în relația de cuplu apar din cauza lipsei de comunicare. Încercați să vorbiți deschis unul cu celălalt, experimentați poziții, locuri, jucării, citiți mai mult, uitați-vă la filme împreună. Dacă nu te satisface, frustrarea își va face simțită prezența, iar relația se poate termina oricând.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment