Nu te grăbi, draga mea

nu te grabi

Nu te grăbi deloc!

Pentru că fericirea nu vine așa, fericirea vine o dată și bine, așa că nu te grăbi. Nu te grăbi pentru că așa îți spun alții și nici pentru că trebuie. Așteaptă-l pe el așa cum l-ai visat și cum ți-l dorești. Dacă ai răbdare, o să vină. Cu tot ce trebuie. Nu te grăbi pentru că ai 30 de ani și pentru că ți se spune să faci copii. Să faci copii cu cine nu trebuie, nu e bine. Așa că nu te grăbi.

Ai răbdare cu tine și lasă timpul să-și facă treabă. Când va fi să vină, vei ști că e cine trebuie. Vei ști că el va fi cel de care vei fi mândră să-i faci un copil, vei ști că el va fi cel lângă care vei vrea să te trezești în fiecare dimineață, vei ști că el ți-e suficient, așa că nu te grăbi.

nu te grabiE sufocant să aștepți și poate că e dezamăgitor să nu-ți iasă așa cum vrei, dar e mai sufocant să stai lângă un el care nu te completează. Nu te grăbi și spune-i „da” celui care va avea tot ce nu ai tu și abia atunci vei ști că nu ai așteptat degeaba. Așteaptă să fie un el agitat dacă tu ești liniștită. Vei avea nevoie de asta. Așteaptă să fie un el lângă care să poți râde în fiecare zi dacă tu ești dreaptă. Așteaptă să fie un el care să te încurajeze când tu ți-ai pierdut curajul. Dar când va fi să vină, tu să faci la fel. Dă-i totul așteptând nimic și atunci vei ști că nu ai așteptat degeaba.

Nu te grăbi să fii nefericită. De fapt, nu te neferici singură. Lucrurile bune nu vin ușor, iar tu trebuie să cunoști răbdarea. Nu asculta de alții, ascultă-ți înstinctul. Nimeni și nimic nu te va sfătui mai bine. Și mai știi ce? Nu aștepta că lucrurile să se schimbe pentru că nu se vor schimba niciodată în adevăratul sens al cuvântului. Fii sinceră cu ține și ia deciziile corecte. Și când nu mai știi ce să faci, ascultă-ți sufletul. Promit că nu o să te mintă și nici nu o să aibă interese ascunse.

Nu alerga să prinzi trenul, dar dacă știi că e important, ai grijă să fii acolo la timp. Nici trenul potrivit nu știe să aștepte, așa că fii corectă. Nu te grăbi și nu te minți singură.

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment