Nu știu cum să fac

nu stiu

Nu știu cum să fac, ce să cred, ce să aleg. Îți sună cunoscut? Hai să-ți spun eu cum stă treaba! Nu știu – aceste două cuvinte nu înseamnă altceva decât îndoială. De fapt știi, dar îți refuzi dreptul de a te încrede în intuiția ta. Și mai știi ce? Femeile chiar au intuiție!

Nu știu cum să fac! Fă cum simți, draga mea. Adevărul e ceea ce simți. Nu ceea ce îți spune unul sau altul, nu ce ai citit prin cărți sau reviste, nu ceea ce îți spune sociatatea. Decizia e undeva pe acolo, în sufletul tău, așa că ai încredere în tine și alege cu sufletul.

Simți că te înșală? Așa e! Simți că nu o să meargă, dar vrei să-i dai o șansă? Păi draga mea, așa e! Nu o să meargă niciodată! Simți că meriți mai mult? Așa e! Nimeni nu știe mai bine cine ești tu cu adevărat. Nu-i lăsa pe alții să îți distrugă stima de sine câștigată atât de greu. Simți că jobul tău nu-ți face cinste? Renunță și ia-o de la capăt! Cine poate să-ți stea în cale? Societatea? Norocul? Experiența? Nu-ți stă nimeni și nimic în cale. Singurul impediment ești tu. Singura care își poate pune piedici ești tu. Așa că, draga mea, ai încredere în intuiția ta și fă lucrurile așa cum simți. La final, vei fi împăcată cu tine însuți dacă nu ai ales corect. Pentru că ai ales cu sufletul și ai făcut tot ce ținea de tine.

nu stiuNu există nu știu cum să fac. Știi cum să faci, doar că trebuie să-ți dai voie să alegi emoțional.
Ți-e drag un bărbat și vrei să fii cu el? Sau vrei să știe și el cumva asta? Spune-i draga mea, bărbații nu sunt ghicitori în stele. Ce poți să pierzi? Cinci minute din viața ta în care ți-ai asumat riscurile? Oare nu merită asta? Nu merită să faci ceea ce simți decât ceea ce ți se spune? Ba da!

Când nu știi ce să faci, uită-te în oglindă. Amintește-ți cine ești, amintește-ți că ai muncit mult ca să ajungi femeia de azi, amintește-ți că tu ești singura care se ridică atunci când cade și mai amintește-ți că ești puternică. Nimeni și nimic nu-ți va lua asta.

Nu există nu știu cum să fac. Ține minte acest lucru. Și dacă te pierzi, oferă-ți un moment de liniște, îți vei răspunde singură!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment