Nu, nu mă atragi cu vacanțe

vacante

Sunt unii indivizi care încă nu au aflat că nu toate femeile se vând pe-o vacanță în Santorini. Sunt unii indivizi care nu știu că o fotografie într-un bolid cu ceasul la vedere nu le asigură un trai lângă o femeie decentă.

Dragă individ cu testosteron, nu mă atragi. Nu cu vacanțe și nici cu opulența de care dai dovadă. Știi de ce? Pentru că îmi lași senzația că atât ai de oferit și până la urmă, câte țări aș putea vizita? Câte mașini și câte bijuterii mi-ai putea oferi încât să nu mi se plictisească sufletul? Și mai știi ce? Nu vei fi niciodată fericit pentru că sunt puține femei care nu se plictisesc niciodată de bani. Și mai știi ce? Femeile astea vor lua tot ce pot, apoi te vor lăsa baltă. Mai devreme sau mai târziu. Sunt femei care te vor seca numai de bani, dar care apoi îți vor lasa sufletul mai sec decât însuși Sahara. Asta dacă mai ai ceva în el.

Dragă individule cu bani, nu mă atragi cu vacanțe. Nici în Santorini, nici în Aitutaki.

vacanteNu există nicio mare mai frumoasă decât o baltă oarecare dacă nu e lângă cine trebuie. Nu există munte care să stârnească pasiune dacă nu e lângă cine trebuie. Iar tu nu poți să faci asta pentru că nu ai nimic de oferit. Decât opulență.

Dragă individule cu bani, ar fi cazul să nu te mai lauzi și să începi să cunoști termenul de discreție. Poate așa mai ai vreo șansă. Din când în când, ia-ți o pătură-n mașină și du-ți femeia pe iarbă, nu pe vreo insulă exotică, dar poate la o margine de pădure. Din când în când, fă-i un sandwich oarecare și nu-i mai pune mâncăruri scumpe pe farfurie. Din când în când, rupe-i o floare de mac de la marginea drumului și nu-i mai da buchete interminabile. Poate așa va sta. Nu pentru vacanțele pe care i le poți oferi, ci pentru tine și lucruri simple.

Din când în când, amintește-ți că e trist să fii singur și plin de bani, dar mai trist este să crezi că asta îți dă dreptul să-ți cumperi fericirea. Așa că ia atitudine! Fericirea nu se cumpără: o meriți sau nu.

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment