Nu e suficient să spui Te iubesc

te iubesc

Citisem zilele trecute: “Dacă tu, bărbate, nu-ţi mai iubeşti soţia, să ştii că Dumnezeu încă o iubeşte, aşa că dacă El o poate iubi, uită-te mai bine şi începe să o iubeşti şi tu”. Nu am să fac acum religie sau spiritualitate pe acest blog, însă ideea mi-a plăcut. În ziua de azi tot văd oameni care se despart, care mint, care înşeală, care fac lucruri urâte. De ce? Pentru că sunt foarte îndepărtaţi de Dumnezeu. Toţi vor să facă avere, toţi vor bunăstare, dar ce nu ştiu ei este că bunăstarea nu se află în lucrurile materiale.

Într-o relaţie nu e suficient să spui „te iubesc”, ci mai degrabă să arăţi prin faptele tale.

Iubirea se arată şi prin faptul cum comunicăm cu celălalt. Iată câteva sfaturi pentru a vă arăta dragostea şi pentru a avea o relaţie fericită împreună cu partenera voastră de viaţă:

Sărutul de dimineaţă

E important să vă sărutaţi iubita în fiecare dimineaţă. În felul acesta puteţi comunica şi veţi arăta sentimentele pentru partenera de viaţă. Nu este o ruşine să îţi arăţi sentimentele, ci mai degrabă te face mai bărbat. Gandul că un bărbat nu trebuie să plângă sau să-şi arate sentimentele, este o mare greşeală.

Mesajele pe timpul zilei

În zilele noastre cu toţii avem un program încărcat, dar asta nu înseamnă că nu te poţi „rupe” 5 minute să-i trimiţi iubitei tale un mesaj la prânz pentru a-i ura poftă bună sau pur şi simplu să-i spui că te-ai gândit la ea şi vrei să-i urezi succes la prezentarea din ziua aceea. Problemele apărute la muncă pot dăuna relaţiei, astfel încât să deveniţi mai urâcioşi ca de obicei. Alegeţi să treceţi peste acele probleme şi să încercaţi să flirtaţi prin mesaje cu partenera de viaţă. O să vă placă să aveţi din nou acei fluturaşi de la început, iar mai mult decât atât, o să vreţi să ajungeţi mai repede acasă pentru a fi cu persoana iubită.

Fără gelozie

Gândeşte-te că peste tot sunt bărbaţi care ar putea să-ţi ia locul, însă tot atâtea femei şi-ar dori să ia locul iubitei sau soţiei tale. Nu lăsaţi ca alte persoane să vă ia locul în viaţa voastră. Deveniţi cea mai bună versiune a voastră. Lăsaţi mândria şi gelozia deoparte, astea sunt pentru a distruge o relaţie, nu pentru a o construi. Alege-o în fiecare zi. Poate şi tu ai o zi mai grea, dar întotdeauna aminteşte-ţi de ce ai ales-o pe ea şi nu pe altcineva. Gândeşte-te câtă bucurie îţi aduce în suflet, acum şi atunci.

te iubescAscult-o

Poate ajunge acasă obosită şi i-ar plăcea să povestească cu cineva despre greutăţile ei, te rog să nu-i întorci spatele sau să te răsteşti la ea, ci apleacă-ţi urechea şi inima. Ascult-o, împac-o şi iubește-o. Îţi va da înapoi starea pe care i-o produci.

Fă-i mici surprize

Nu uita niciodată începutul relaţiei. Chiar dacă timpurile s-au schimbat şi viaţa devine mai rea şi dură, nu trebuie să uiţi să oferi mici atenţii iubitei tale. Nu trebuie să cumperi ceva scump, ci mai degrabă o floare şi un sărut sunt de ajuns pentru a o face fericită. Când e obosită poate să-i oferi un masaj sau de ce nu, să pregăteşti cina dacă ajungi înaintea ei acasă.

Oferă-i spaţiu

Absenţa unui partener de acasă poate creşte dorul de celălalt. Unele lucruri se pot face individual, fie este vorba de ieşitul cu prietenii, fie este vorba doar de o carte citită în linişte, acestea pot da mai multă apropiere în cuplu decât distanţare. Timpul petrecut separat poate însemna apropiere şi nu sfârşitul ei.

Faceţi planuri împreună

Nu renuntaţi niciodată să vă faceţi planuri împreună. Participaţi la organizarea unei ieşiri sau excursii în doi. Nu o lăsa doar pe ea să facă plănuirea vacanţei. Concediul îl petreceţi împreună şi trebuie ca fiecare dintre voi să îşi spună preferinţele.

Nu înceta să o suprinzi

Arată-i iubitei tale că o iubeşti si că nu a dispărut atracţia dintre voi. Încearcă în fiecare seară să o cucereşti şi să o faci să se simtă bine. Relațiile intime sunt cruciale în păstrarea unei relaţii puternice şi de durată.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment