Note muzicale pe unghii – Video cum sa-ti faci manichiura cu note muzicale

Note muzicale pe unghii – Video cum sa-ti faci manichiura cu note muzicale

Iti place muzica atat de mult, incat ti-ai dori sa o ai si pe unghii? Noi ti-am pregatit un video din care sa inveti pas cu pas cum sa realizezi o astfel de manichiura.

Ai nevoie de un lac de unghii, oja alba si oja neagra.

Primul pas: aplici o baza de lac de unghii transparent. Astepti sa se usuce, dupa care aplici doua straturi de oja alba. Nu uita, intre cele doua straturi, asteapta putin sa se usuce primul.

Pasul doi: cu ajutorul unei pensule foarte subtiri, traseaza trei linii orizontale. Daca iti doresti linii drepte, incearca sa tii pensula fixa si doar sa misti unghia dupa pensula. Dupa ce ai trasat liniile, trebuie sa faci doua buline cu ajutorul unui instrument pe care il poti face chiar tu acasa, precum acestea.

Pasul trei: cu ajutorul pensulei subtiri, trebuie sa trasezi liniile care unesc cele doua buline. Pentru mai multa stabilitate, sprijina-ti ambele maini pe masa.

La final, mai aplica un strat de lac transparent, dar numai dupa ce s-au uscat toate unghiile.

Iata un video pe care il poti urmari pas cu pas:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment