Noi, femeile

Noi suntem cele care preferă tricourile voastre lălâi şi deloc sexy în fiecare noapte. Noi pierdem câte două ore în oglindă pentru ca voi nici măcar să observaţi eforturile noastre, tot noi putem adormi cu gândul la masajul acela pe care vi-l cerem de luni de zile..

Noi suntem cele mai fericite când suntem luate în braţe, când suntem sărutate pe umăr noaptea. Tot noi ţinem minte fiecare zi importantă, cum ar fi prima întâlnire, primul sărut, prima noapte, prima vacanţă (suntem un fel de calendar pe două picioare atunci când iubim).

Pentru că nouă ne place să povestim tuturor despre voi, vă lăudăm prietenilor, rudelor, colegilor, pentru că noi ne visăm spunând “DA” .

Tot noi, femeile, spunem să ne lăsaţi în pace după fiecare ceartă, deşi ne dorim să ne luaţi în braţe după primele 5 minute. Şi da, ne place să “fim supărate” cât mai mult pentru că preferăm să insistaţi cu gesturi tandre.

Noi, femeilePentru că oricât de puternice am fi noi, avem nevoie să ne ghemuim în braţele voastre când vedem un film horror, pentru că ne place să facem din ţânţar armăsar şi să cotrobăim prin telefonul vostru, doar pentru că ne place să întrebăm „Cine e asta?” și să ne primim mult așteptatele confirmări.

Pentru că noi, femeile ştim că bărbaţii nu pot trăi fără prezenţa feminină.

Aşadar, dragi bărbaţi, de cele mai multe ori un Nu înseamnă Da, un Nu vreau poate însemna Vreau, un „Ce-ai domne?” poate însemna Te iubesc.

Noi, femeile, vă iubim pentru că dincolo de duritate, descoperim mereu câte un băiețel sensibil, gata să se dea de ceasul morții pentru a ne face pe noi fericite.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment