Motive pentru care nu ar trebui să te căsătorești

Motive pentru care nu ar trebui să te căsătorești

Aud din ce în ce mai des că foștii mei colegi, vechi prieteni s-au căsătorit, au copii, însă mă întreb câți dintre aceștia au ales cu inima și nu s-au lăsat influențați de o serie de factori: sarcină nedorită, părinți, bani?

Sarcină: dacă ai rămas însărcinată și nu ești sigură de relația pe care o ai, asumă-ți responsabilitatea de mamă și vezi întâi cum evoluează relația. E mai grav să te bagi într-o relație de care nu ești sigură.

Relație lungă: faptul că sunteți împreună de mult timp nu înseamnă că trebuie să finalizați relația printr-o căsătorie, mai ales dacă a intervenit rutina între voi.

Conturile lui cu multe zerouri: dacă te gândești că vei fi fericită cu un bărbat care are deja suficienți bani încât tu să nu mai faci nimic, te înșeli. De regulă, astfel de bărbați se cred invincibili, se simt puternici și mai devreme sau mai târziu te va înșela cu altă femeie, care poate să aibă sau nu aceleași interese ca și tine. O relație consolidată va fi atunci când reușiți amândoi să construiți ceva al vostru.

Presiunea părinților: există părinți care încă mai trăiesc cu ideea de a te căsători tânăr sau cu primul care ți-a ieșit în cale, cum au făcut și ei. Nu accepta să se facă presiuni asupra ta sau să te căsătorești doar pentru a le face lor pe plac. Viața ta o trăiești tu și nu ei.

Pentru că nu ai găsit altul mai bun: s-a întâmplat să aud și asta „Mă mărit pentru că nu am găsit altul mai bun” – Greșit! Te căsătorești atunci când simți că viața ta se învârte în jurul unui singur om, altfel riști să fii frustrată toată viața ta că ai fi putut sa fii mai fericită cu alticineva.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment