Motive pentru care ai putea fi catalogată greşit de către bărbaţi

Cum poți fi catalogată greşit de către bărbaţi

Poate nu sunt toţi conştienţi de asta, bărbaţii au tendinţa de a face rapid un portret general al femeii, nu că ar fi singurii, dar despre asta discutăm altă dată.

Există câteva criterii mai importante decât stilul vestimentar sau aspectul fizic, care te pot pune într-o lumină proastă în faţa lor. Iată câteva dintre ele:

1.Vocabularul şi modul în care vorbeşti: mi-amintesc şi acum orele de gramatică din clasele primare, când învăţătoarea ne spunea cât de important va fi să ştim ce şi cum să vorbim atunci când ne va fi drag de cineva. Pentru un bărbat cu ceva educaţie, limbajul de cartier poate fi un motiv întemeiat pentru a te respinge. Aşa că acordă o importanţă modului tău de exprimare, dar mai ales la greșelile gramaticale.

2. Studiile: ai carte, ai parte.  Educația este importantă, iar o facultate uşor de absolvit sau una chiar inexistentă poate lăsa senzaţia că nu-ţi doreşti să evoluezi prea mult la nivel profesional.

3. Tatuaje sau piercing-urile: deşi poate părea superficial, atât tatuajele, cât şi piercing-urile îi pot face pe bărbaţi să te judece înainte de a te Ce nu-i place unui barbat la o femeiecunoaşte cu adevărat, pentru că încă există un etalon şi o mentalitate tabu.

4. Mâinile şi unghiile: bărbaţii fug mâncând pământul dacă mâinile şi unghiile unei  femei nu sunt îngrijite corespunzător. De regulă, dacă nu acorzi o importanţă suficient de mare îngrijirii unghiilor, bărbaţii pot percepe că nu eşti genul de femeie care să aibă grijă de igiena şi aspectul tău fizic.

Tu ce crezi că nu-i place unui bărbat la o femeie?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook, click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment