Modă primăvara 2014 – Ce se poartă în primăvara 2014?

Ce se poartă în primăvara 2014? Fustele midi, maxi și culorile pastel sunt vedetele primăverii anului 2014. Designerii propun fustele lungi până la glezne, cu un top decupat (avantajul este că poți părea mai înaltă). Trebuie să acorzi o atenție deosebită la kilogramele în plus, o astfel de ținută necesită un abdomen bine lucrat.

În ceea ce privește imprimeurile, încă se poartă printurile tradiționale, venite din diferite culturi. Surpriza anului 2014 constă în pantalonii sport transformați într-o piesă elegantă, pe care îi poți purta cu topuri uni și cu inserții de piele.

Jachetele-moto rămân pe același trend ca anul trecut, cu diferența că anul acesta se poartă trunchiate pe siluetă, în diferite impriemeuri, astfel încât să le poți asorta cu ușurință cu o rochie sau fustă elegantă.

Iată câteva propuneri pentru primăvara anului 2014:

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment