Tendințe modă bărbați toamna-iarna 2014

Dacă în anul 2013 domeniul vestimentației masculine se caracteriza printr-o explozie de culoare, în 2014 lucrurile stau altfel.

În 2014, majoritatea caselor de modă pun accent pe eleganța clasică, nuanțele de bordo, verde, ornamente și printurile florale fiind obligatorii în ținuta oricărui bărbat. De asemenea, blănurile, pardesiile lungi și fularele colorate sunt vedetele acestui sezon.

Interesant este că anul acesta este permis să asortezi aceeași culoare, astfel încât dacă îți place foarte mult o nuanță, poți opta pentru texturi diferite (de exemplu, tricot și stofă).

Lumea sportului este și ea o sursă importantă de inspirație pentru majoritatea caselor de modă, așadar jachetele inspirate din uniforma jucătorilor de baseball, nu lipsesc de pe podium.

Tendințele în modă pentru sezonul rece din 2014 au fost deja dezvăluite la Milano săptămâna trecută. Casa de modă Fendi propune paltoanele și jachetele pentru bărbați din blană, Burberry a optat pentru texturi scoțiene, paltoane matlasate și eșarfe suficient de mari încât să pară ca niște pături.

Culorile nu sunt nici pe departe cele cu care ne-am obișnuit deja, portocaliu și verde fiind un must-have. De reținut faptul că majoritatea caselor de modă optează pentru un stil smart-casual pentru anul 2014.

Iată câteva propuneri de la cele mai importante case de modă:

Tips:

– Dacă îți dorești să porți culori puternice, precum verde sau portocaliu, optează pentru o helancă (bluze pe gât).

– Blănurile sunt din ce în ce mai apreciate în rândul garderobei unui bărbat.

– Nu există sezon rece fără o jachetă de piele.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment