Mitocanii publici – Unde ii intalnesti si cum te comporti in fata lor

Mitocanii publici – Unde ii intalnesti si cum te comporti in fata lor

Sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun poate fi cea mai mare aventura a ta, mai ales ca mitocanii se inmultesc mai rau decat chinezii. Pentru o calatorie cu trenul de cel putin 5 ore, m-am inarmat cu un laptop si un film bun: J. Edgar si cu multa rabdare. Desi, se spune ca este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport, trenurile din Romania au ajuns sa fie adapost pentru oameni cu probleme psihice, cersetori, persoane cu pasiuni precum furtul si mitocani.

Decorul este unul simplu: in spate canta maneaua in voie buna, cu un volum maxim, insa eu folosesc castile pentru a urmari un film de calitate, in fata sunt oameni fara pic de cultura, care rad zgomotos si vorbesc vulgar, in stanga mitocan fara tricou pe el, cu ochelari de soare, desi este inuteric, injurand in stanga si in dreapta ba in spaniola, ba in romana. Si de parca nu era suficient, realizez ca acest barbat vorbeste cu scaunul pe care nu sta nimeni din fata lui, rugandu-l sa fluiere.

Controlorii nu au ochi, nu au urechi, nu prezinta nici cel mai mic interes pentru confortul si siguranta celor din tren. O societate jenanta, lipsita de cultura, de siguranta si de liniste.

Isi merita o calatorie cu trenul 60 Ron pentru 210 km parcursi in 5 ore? Categoric Nu!
O tara frumoasa, cu multe resurse, dar infectata de paraziti!

Tu cum reactionezi in fata unor mitocani?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment