Misoginul de birou

De regulă, oamenii sunt supuşi unor emoţii negative de-a lungul vieţii, însă ce contează de fapt cel mai mult este ce faci cu emoţiile dăunătoare. Poţi alege să cazi şi să te ridici rapid astfel încât să nu-ţi pierzi echilibrul sau stai să-ţi plângi de milă pentru ce ţi se întâmplă şi găseşti vinovaţi în jurul tău pentru fiecare eşec propriu.

Bărbatului misogin îi lipsesc surprinzător încrederea şi stima de sine. O idee ironică de altfel dacă analizăm comportamentul lui. El este singurul care se laudă, care aminteşte tuturor cât de bun este în ceea ce face, dar mai ales, urâşte femeile! Pe toate, fără nicio excepţie. Motivul este simplu: bărbatul misogin nu ştie să ofere, cere multe, cu brutalitate, iar atunci când este respins, MONSTRUL MISOGIN ia amploare.

Bărbatul misogin consideră femeile nişte păpuşi pe care le poate folosi când are el chef. Le subestimează, uneori chiar le jigneşte, se joacă de parcă fiecare femeie i-ar fi un fel de „sclavă”, asta doar dacă femeia îi permite.

Totuşi, bărbatul misogin nu este de condamnat, fiind doar o „Gaură neagră” a societăţii. Pe principiul „Dă-mi multe şi-ţi ofer nimic„. În sinea lui suferă cumva. Nu este nici pe departe un bărbat frumos, altfel am fi vorbit despre un afemeiat, şi în niciun caz despre un Lup Singuratic, care mai e pe deasupra şi misogin!

Misoginul suferă în egală măsură de trufie, dar şi de singurătate pentru că în opinia lui femeia stă la cratiţă nu pentru că atât poate, ci pentru că nu are „capacitatea” unui bărbat niciodată.

Misoginul este dificil pentru că suferă de o oarecare nevroză şi inconsecvenţă psihică. Fiind şeful tău, va trebui să faci faţă cu mult tact, dar dacă te-ai pricopsit cu un iubit misogin, fugi mâncând pământul pentru că finalul este previzibil!

Gaura neagră va recunoaşte cu dificultate că are nevoie de ajutor, aşa că vei duce o luptă grea cu morile de vânt!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment