Mirosul neplacut din frigider – Trucuri pentru a scapa de mirosul neplacut din frigider

Mirosul neplacut din frigider – Trucuri pentru a scapa de mirosul neplacut din frigider

Daca te numeri printre acele femei ocupate, care detin un frigider performant (nu trebuie sa il mai decongelezi), atunci trebuie sa tii cont de cateva lucruri pentru a nu te pricopsi cu un frigider imbibat de mirosuri neplacute.

In primul rand, ai grija cum depozitezi mancarea. Alege ambalajele din plastic sau pungi care se inchid si evita sa lasi orice fel de mancare neacoperita.

Totusi, exista mirosuri care trec chiar si prin ambalajele de plastic, motiv pentru care exista un truc foarte simplu: cafeaua.

Probabil, ca nu de multe ori ai vazut in magazinele de specializate boluri de cafea, pe care le poti folosi atunci cand vrei sa incerci mai multe parfumuri. Pe acelasi principiu functioneaza si frigiderul. Noi iti recomandam sa pui intr-o cescuta sau un bol mic zatul ramas de la cafea (atentie, sa fie la temperatura camerei, nu fierbinte) sau cafea boabe. Mirosul se absoarbe in cel mult o ora, dar daca vrei sa iti pastrezi frigiderul fara miros, poti lasa cafeaua chiar 3-4 zile si apoi sa o schimbi cu alta proaspata.

O data pe saptamana sau cel mult la doua saptamani, se recomanda sa scoti alimentele din frigider si sa il stergi cu putin otet diluat in apa rece. Vei sterge orice urma de grasime si mirosurile neplacute.

Tu ce trucuri cunosti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment