Minte-ma frumos – Replica femeilor pe care nu o aud barbatii

Minte-ma frumos – Replica femeilor pe care nu o aud barbatii

„Vreau sa pleci si sa te intorci cand ai o explicatie credibila! Sau minte-ma frumos!” Am auzit replica asta intr-o comedie romantica romaneasca, insa mi s-a parut atat de reala, incat isi merita cu siguranta o mica dezbatere.

V-am mai povestit despre femeile cuminti care se simt mai atrase de barbatii cu intentii mai putin bune, insa acum o sa vorbim putin despre dorinta noastra de a fi mintite frumos. Femeia este si ea fiinta impartita intre ratiune si sentimente, iar daca ratiunea nu e in concordanta cu sentimentele, ia nastere un intreg razboi interior. Cine castiga? Una dintre ele sau…intervine „Minte-ma frumos”!

Stim ca relatia nu este tocmai cea mai potrivita, deci nu renegam constiinta, dar stim si ca iubim si de ce sa nu recunoastem influenta acestui sentiment asupra alegerilor noastre? Cu sau fara voia noastra, ne dorim sa fim mintite frumos, sa inchidem ochii, desi stim ca nu ar trebui, sa ni se ofere confirmari verbale, cu toate ca suntem constiente de puterea faptelor si nu a vorbelor.

Suntem fiinte slabe, totodata puternice, dar adoram sa fim victime pentru ca iubim barbatii protectori.

Tu de cate ori ti-ai dorit sa fii mintita frumos?

Iata trailer-ul filmului „Minte-ma frumos”:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment