Mihai Albu își expune creațiile la Muzeul de Arte Aplicate din Leipzig

Mihai Albu își expune creațiile la Muzeul de Arte Aplicate din Leipzig

Conform mediafax, Mihai Albu va expune două perechi de pantofi în expoziția „Păşind în lumina reflectoarelor! Designul experimental de pantofi”, care va fi deschisă în perioada 28 martie – 29 septembrie la Muzeul Grassi pentru Arte Aplicate din Leipzig, potrivit site-ului instituţiei.

Dintre creaţiilePantofi Mihai Albu designerului român Mihai Albu au fost alese două, despre care acesta spune că reflectă ideea expoziţiei, care are o strânsă legătură cu arhitectura.

„Totul a început odată cu apariţia în Vogue Italia, cu realizarea a două recorduri mondiale. Mai mult, anul trecut, am apărut în revista de specialitate Shoegasm, apărută la New York, în care am avut 10 pagini şi creaţiile mele au fost prezentate pe larg, alături de cele ale unor nume mari în designul de pantofi, precum Manolo Blahnik, Louboutin sau Alexander McQueen”.

„Prima pereche – roşu-negru – face parte din colecţia «Structuri 2010», colecţie de concept arhitectural, cu tema «deconstructivism concept», ce presupune un declic în liniaritatea procesului de proiectare, o dezaxare voită pe verticală, prin crearea unui haos controlat. Cea de-a doua pereche face parte din colecţia «Organics 2011», o colecţie de concept art-nouveau cu multe trimiteri către arhitectura spaniolului Antoni Gaudi”, a declarat Mihai Albu pentru portalul mediafax.ro.

Sursa: mediafax.roMihai Albu pantofi

Pe o rețea de socializare, Iulia Albu a ținut să-și felicite fostul soț pentru reușitele sale: „FELICITĂRI MIHAI ALBU! Poate cele mai bune colecții date vreodată de celebrul designer și-au ocupat locul de onoare în Muzeul Grassi. Asta după aparițiile în Vogue și în faimoasa enciclopedie Shoegasm. Mihai Albu rămâne un proiect în care cred. Sunt mândră de ceea ce am realizat și vom realiza împreună. Am spus-o și o repet: vor trece multe decenii până când România va mai da un talent ca Mihai Albu.”

Noi spunem Așa da! pentru Mihai Albu și sperăm că ne va face țara cunoscută în întreaga lume!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment