Mihaela Rădulescu bătută în fața fiului ei

Mihaela Rădulescu bătută?

Mihaela Rădulescu într-o ipostază șocantă, lovită și bruscată chiar în fața copilului ei, din fericire doar într-un rol pentru videoclipul celor de la Taxi.

mihaela_radulescu_batutaTăcerea din ochi este o campanie inițiată de trupa TAXI împotriva abuzului domestic, astfel fanii Mihaelei o pot vedea într-un rol excepțional, cel al unei mame abuzate.

Violența domestică se poate întâmpla oricui, fără a ține cont de educație, statut sau vârstă, însă un lucru este clar: nicio femeie nu TREBUIE să accepte vreodată un astfel de comportament, cu atât mai mult dacă există un copil la mijloc.

Violența domestică nu afectează doar victima, ci și copiii care sunt martori, devenind astfel anxioși, frustrați, cu posibilitatea de a repeta exemplul oferit de părinți. De ce să crezi că un copil are nevoie de un astfel de tată? De ce să crezi că îi va fi mai bine sub același acoperiș cu voi? Indiferent de scuzele pe care le cauți, violența domestică nu trebuie acceptată. Nimic nu poate fi mai greu decât să trăiești sub un stres continuu.

Pune-te preț de o secundă în locul copilului tău și imaginează-ți cum se simte. Nu-ți dorești asta pentru el, nu-i așa?

Mă închin în fața celor de la TAXI și să sperăm că noua campanie împotriva violenței domestice va da roade.

Iată videoclipul unde Mihaela Rădulescu este bătută:

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment