Migdalele – Află ce beneficii au migdalele

Migdalele – Află ce beneficii au migdalele

Migdalele reprezintă o sursă importantă de vitamine, mai ales vitamina E, minerale, precum magneziu, potasiu, zinc și fier și fibre. Migdalele conțin și o sursă considerabilă de calciu, chiar mai mult decât alunele.

Specialiștii spun despre migdale că sunt benefice împotriva cancerului datorită surplusului de vitamina B17.  Migdalele mențin inima sănătoasă și contribuie la diminuarea colesterolului din sânge.

Pe lângă faptul că migdalele sunt un supliment alimentar de nelipsit, te poți bucura de beneficiile lor și în cosmetică.

Uleiul de migdale conține acid linoleic și acizi grași, care fac pielea fină și hidratantă. Migdalele sunt cele mai populare ingrediente în tratamentele de înfrumusețare, deoarece curăță, exfoliază, hidratează și hrănesc pielea.

Exfoliant pentru corp:
– o jumătate cană de migdale mărunțite (cât mai fin)
– o jumătete cană de tărâțe de grâu (aspre)
– o ceașcă de ceai verde (fierbinte)
– 10 picături de ulei esențial de levănțică

Migdalelebeneficii-migdale și tărâțele de grâu se amestecă și apoi se adaugă ceaiul verde. Amestecați în continuare până când se obține o pastă. Puneți și picaturile de levănțică. Aplicați pe piele.

Tratament pentru ochi:
Pentru a diminua aspectul cearcănelor și a ridurilor aplicați câteva picături de ulei de migdale dulci, masând ușor.
Fiind un ingredient natural, uleiul de migdale are rol de a hrăni această zonă. Pentru rezultate vizibile, utilizați uleiul de migdale dulci în fiecare noapt.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment