Mierea si scortisoara – remedii

Mierea si scortisoara – remedii

Se pare ca mierea in combinatie cu scortisoara poate face minuni.

Pentru artrita:

Amestecaţi o parte de miere in doua parti apa calduţa si apoi adaugati o lingurita de scortsoara pudra. Faceti o pasta si masati-o usor in partea de corp care va doare.

Pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cate o cana de apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra.

Caderea parului:

Cei care au probleme de caderea parului  pot aplica pe par o pasta facuta din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra inainte de baie, lasand-o sa acţioneze aproximativ 15 minute, după care se spala parul.

Infectii urinare :

Luaţi doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.

Balonare :

Studiile efectuate in India si Japonia, au aratat ca mierea, in combinatie cu scortisoara pudra, ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac.

Tu consumi miere si scortisoara?

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment