Micul dejun – Cum prepari un mic dejun pentru doi

Micul dejun – Cum prepari un mic dejun pentru doi

Dupa o noapte petrecuta impreuna, intr-un fel sau altul, micul dejun este cu siguranta un moment cand se creaza o legatura intre voi doi.

Daca te trezesti inainte, poti pregati un mic dejun cu care nu ai cum sa dai gres. Iata cateva variante:

1. Ochiuri pe paine prajita si bacon. Ai nevoie de doua pelii de paine, pe care le poti pune intr-un prajitor de paine. Adaugi peste ele o felie subtire de cascaval, o felie de bacon/prosciuto si la final adaugi cate un ou prajit peste felia de paine. Se servesc calde. Se poate garnisi cu patrunjel verde. Este cu siguranta, un mic dejun care iti va oferi intreaga energie de dimineata! Nu uita de paharul cu lapte sau suc de portocale.

oua cu sunca

 

 

 

 

 

 

 

2. Oua fierte. Daca alegi sa fierbi oua, trebuie sa te gandesti daca le vrei tari sau mai moi. Se adauga o jumatate de lingurita de sare in apa in care urmeaza sa fierbi ouale. Cand apa va incepe sa fiarba trebuie sa iei vasul deoparte si sa adaugi ouale. Astfel, vei avea certitudinea ca nu se vor sparge. Se fierb numai 3 minute pentru a le obtine moi. Dupa ce au fiert, se trec printr-un jet de apa rece. Le poti consuma cu paine prajita si o cana de cafea alaturi.

 

 

 

 

 

 

3. Paine prajita cu unt si miere de albine. Ai nevoie de paine toast, prajitor de paine, unt si miere de albine. Prajesti painea, o ungi cu unt si adaugi miere. La un astfel de mic dejun este obligatoriu paharul de lapte. Nu numai ca este foarte delicios, dar este si usor de preparat.

 

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment