Mi-e scârbă

Pentru prima dată de când scriu, am ales titlul în mai puțin de o secundă. Pentru că MI-E SCÂRBĂ! Mi-e scârbă că există animale pe două picioare, mi-e scârbă de legile țării mele, mi-e scârbă de oamenii care-și iau leafa din buzunarul meu, al tău, al părinților mei.

Anul trecut, șapte tineri „vânjoși” au violat o elevă de numai 18 ani. Pentru că în Vaslui se face naveta la fel ca în Tecuci, Videle, Craiova, Râmnicu Vâlcea, la fel ca în toată țara asta sărăcită de șmecherii plătiți de noi! Așa spune mă-sa unuia dintre ei: „Ea e de vină! Ea și-a căutat-o!

dorina-burada

Dragă cloșcă de monștri, nu e vina fetei. Ești vinovată la fel ca idiotul ăla bolnav la cap pe care n-ai fost în stare să-l educi și să-i oferi niște valori despre viață. Înainte să dai naștere monstrului din casa ta, ție ți-a plăcut? Ți-a plăcut să își bată joc de tine niște hăndrălăi? Sau poate că așa l-ai născut pe cel nevinovat și ți se pare ceva normal?

Dragă născătoare de psihopați, îți doresc ție și dobitocului needucat de tine să aveți parte nu de trei ore de chin (cum au făcut animalele alea), ci o viață-ntreagă. Îți doresc să-ți vezi plodul violat în fiecare zi de alți pușcăriași. Să aibă parte de aceeași umilință în fiecare zi de la bărbați care au copii acasă și care n-ar suporta ideea că un bolnav ca plodul tău le-ar putea face ceva copiilor lor.

Sigur, voi aveți parte de tratament special. Arestul preventiv este o măsură prea dură pentru niște violatori. Păi, măi statule care îți iei banii din buzunarul meu, de unde știu eu că descreierații ăștia nu vor fugi din arestul la domiciliu să mai violeze niște fete? De unde știu eu că în nebunia lor nu se vor duce peste familia fetei în casă să-și facă dreptate? Sunt cumva păziți 24/24 ore? Dar cine plătește gardienii ăia care să-i păzească pe fiecare la ușă? De fapt, la cât de bolnavi cu capul sunt ar trebui păziți la fiecare posibilă ieșire din casă! Cine, STATULE ROMÂN, îmi asigură mie siguranța pe stradă în condițiile în care vă plătesc în fiecare lună din viața mea??

Uite de aia MI-E SCÂRBĂ! Nu că trăiesc în România, ci pentru că sunt niște oameni nepotriviți la locurile nepotrivite.

Voi, cei care ați hotărât ca Burada Ovidiu Silviu, Avădănei Silviu, Burlacu Paul Andrei şi Bolboceanu Petrică Ionuţ să fie arestați la domiciliu aveți copii? Ați luat în calcul ce ar putea face acești indivizi?

„Înlocuieşte măsura arestării preventive cu arestul la domiciliu cu privire la inculpaţii Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru şi Surleac Ioan. Menţine starea de arest şi măsura arestării preventive pentru inculpaţii Burada Ovidiu Silviu, Avădănei Silviu, Burlacu Paul Andrei şi Bolboceanu Petrică Ionuţ. Respinge cererile de înlocuire a arestului preventiv formulate de inculpaţii Burada Ovidiu Silviu, Avădănei Silviu şi Bolboceanu Petrică”, se arată în horărârea pronunţată de Judecătoria Vaslui.”

BURADA-OVIDIU-SILVIUȘi dacă n-ar fi suficient ce au făcut animalele astea, vă mai spun una:

„Solutia pe scurt: Respinge cererile de revocare a măsurii arestului la domiciliu formulate în temeiul art.242 al.1 C.p.p., de către inculpaţii: – BURADA OVIDIU SILVIU, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute de art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. f Cod penal şi art. 205 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 CP;”, conform Portalului Ministerului de Justiție, Portatul Instanțelor de Judecată.

BURADA OVIDIU SILVIU, consumator de oxigen degeaba, nu ți-e suficient că stai la mă-ta acasă? Sau pornirile animalice te împing să părăsești Vasluiul și să mai încerci și alte femei? Care ți-e motivul pentru care vrei revocarea măsurii arestului la domiciliu? Vrei la mare? Unde sunt fete în costum de baie care „și-o caută”, cum spune mă-ta?

Dragă statule român, sunt femeie, nu fac naveta, dar merg pe stradă singură și mi-e frică și scârbă! Mi-e frică pentru că indivizii ăștia nu sunt ținuți la locul lor. Locul lor nu este acasă, ci la PUȘCĂRIE! Dragă statule român, mie mi-e scârbă de felul în care decurg lucrurile. Adică lucrurile alea grave care mie, părinților și copiilor mei ne pun viața în pericol. Plătesc pentru asta și am dreptul să merg în siguranță pe stradă. Te rog să faci ceva în privința asta!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment