Mi-e dor

dor

Mi-e dor de tine

Azi mă sufoc gândindu-mă la tine, pentru că mă împrăştii în mii de bucăți în privirea ta matinală. Ştiu că vreau şi cer multe. Ştiu că ofer fără să fiu de acord. Ştiu că nu aştept nimic în schimb, deşi miros a tine în fiecare dimineaţă. Azi mi-e dor de tine, deşi încă nu te cunosc. Mi-e dor să te văd îmbătrânind frumos lângă mine, mi-e dor să-mi scriu paginile de jurnal şi tu să ai rolul principal.

Azi mi-e dor să-mi spui că mă iubeşti. Mi-e dor să dorm şi să nu-mi găsesc locul când nu eşti lângă mine.

dorAzi mi-e dor de tine. Mi-e dor de noi. Azi mi-e dor să zâmbesc gândindu-mă că poate vei fi al meu. Nu ştiu cum eşti. Nu ştiu ce vrei şi nici cum vei fi.

Azi ştiu că eşti acolo. Şi eu merg pe drumul către tine. Nu te cunosc încă, dar undeva, cândva, probabil că ne vom întâlni la mijloc de drum. Până atunci, mi-e dor de tine!

Nu știu cum ești, dar știu cum aș vrea să fii. Știu că aș vrea să-mi vorbești în continuu și eu doar să te ascult. Știu că aș vrea să fii puternic și să mă ridici de fiecare dată când o să am nevoie de tine. Știu că atunci când tu vei fi vulnerabil eu voi sta în spatele tău, făcând să-ți fie bine. Nu știu cum vom fi, dar știu cum mi-aș dori să fim: o echipă. O echipă atât de bună încât vom construi imperii. Așa cum o să ni le dorim. Nu știu dacă voi avea încredere, dar știu că tu o să-mi oferi toată încrederea de care voi avea nevoie. Poate că și ție îți va fi teamă, dar voi fi acolo și-ți voi da curaj de fiecare dată.

Nu știu cum ești, dar mi-e dor de tine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment