Mi-e dor de tine – Sentimentul care iti aminteste ca esti viu

Mi-e dor de tine – Sentimentul care iti aminteste ca esti viu

„Dor” e un cuvant folosit de cei mai multi pentru a explica pofta de ceva bun sau de un loc drag lor, dar cum ramane cu acel sentiment atat de unic si intens, cand ti-e dor de cineva? Cum e sa-ti fie dor de cineva atat de mult, incat ti-ai dori printr-o minune sa ajungi acolo departe, unde e el?

Sa-ti fie dor de cineva nu e un capriciu, e unicul sentiment care te poate tine treaza, fara sa te mai simti obosit, nu-ti da pace, iti invadeaza mintea cu imagini pe care tu ti le doresti, e un sentiment atat de puternic, incat te poate face sa simti prezenta lui pana in ultimul tau varf de par.

Sa arunci niste cuvinte atat de rare „mi-e dor de tine”, oricui, oricand este cel mai crunt lucru. Ce stiu toti cei care se simt atat de liberi sa le foloseasca despre a-ti fi dor?

Noptile sunt cele mai grele, pentru ca iti amintesc de lipsa lui, dar totusi au puterea atunci cand adormi, sa te lase sa mai visezi la ceea ce te intareste sa-l astepti, fie o iluzie, fie o posibila realitate.

Daca ai ajuns sa traiesti un astfel de sentiment, la intensitatea asta, trebuie sa stii ca involuntar nu-ti vei mai dori sa scapi de gandurile tale, te vei simti vulnerabila si totodata dependenta, insa iti vei pune si intrebarea daca el simte la fel, daca si el se gandeste la tine. Sunt intrebari poate fara raspuns sau pentru care va trebui sa astepti in incertitudine pana vei afla daca impartasiti aceleasi sentimente.

Tie ti-a fost dor de cineva atat de mult?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment