Metode de relaxare – Ce faci când simți nevoia de o pauză?

Metode de relaxare – Ce faci când simți nevoia de o pauză?

Există momente când organismul tău este suprasolicitat și urlă după o pauză binemeritată, așa că ar trebui să-l asculți și să alegi o activitate care să te relaxeze.

Iată câteva lucruri pe care le poți face:

1. Animalul de companie: pe lângă studiile cercetătorilor care atestă că oamenii cu animale de companie în casă trăiesc mai mult, eu vă spun că o pisică sau un câine nu vă lasă niciodată să fiți supărat. Eu am o pisică și îmi bucură sufletul în fiecare zi și mai mult decât atât, mi-a dezvoltat simțul matern, astfel că măcar pentru câteva minute pe zi, îi dedic toată atenția mea.

2. Terapia prin scris: este poate cea mai sigură metodă de a te descărca de toate energiile negative. Dacă te obsedează anumite gânduri, scrie-le pe hârtie până când îți dau pace.

3. Lectura: alege o carte bună care să te prindă cu subiectul ei. Este cea mai la îndemână metodă de a te relaxa.

4. Dansează: așează-te în fața unei oglinzi, alege-ți un stil de dans și încearcă să-l înveți. Mie îmi place să dansez kizomba și mă amuz teribil de mișcările mele stângace, așa că fă-ți curaj și încearcă și tu!

5. Film: o comedie bună te poate face să te simți mai bine cu siguranță, așa că te poți înarma cu ceva de ronțăit și un film bun.

metode-de-relaxare

6. Baie cu spumă și lumânări: nimic nu se compară cu o baie fierbinte, cu multă spumă și lumina lumânărilor! Eu prefer un prosop sub cap, muzică bună și o carte bună.

Acestea sunt trucurile mele de relaxare, pe unele dintre ele le folosesc când sunt nervoasă, pe altele când sunt foarte obosită, important este că dau rezultate. Voi cum vă relaxați?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment