Mesaje pentru 8 Martie

Ziua Femeii, 8 Martie, se apropie cu pași repezi, iar noi încercăm să o surprindem pe cea mai dragă ființă din viața noastră, mama, în fiecare an. Ne-am gândit la câteva mesaje, care le vor face pe mamele noastre să zâmbească și să-și dea seama că apreciem toate eforturile pe care le-au făcut pentru noi, dar și mesaje pe care bărbații le pot trimite iubitelor.

1. „Dragă mamă,
Știu că meseria de mamă este de 24 de ore pe zi, neplătită, iar câteodată neapreciată, dar demisia nu este posibilă. Mamele au fost create de Dumnezeu să aducă iubire, bucurie, fericire și grijă în lumea aceasta. Sunt atât de fericit/ă că Dumnezeu a creat femeia să fie mamă și chiar dacă este un loc de muncă cu normă întreagă, munca mamei nu se termină niciodată. La mulți ani de 8 Martie!”

Mesaje-pentru-8-martie2. „Mamei mele
Poate că nu vei ști niciodată cât de specială ești pentru mine. Tu m-ai învățat să fiu mamă. De-a lungul anilor te-a privit, iar astăzi îți calc pe urme. Îmi doresc să fiu un bun exemplu pentru fiica mea și un lider model la fel ca tine. Te iubesc, mamă!”

3. „Mama mea,
Nu am flori sau diamante să-ți trimit, dar, în schimb, îți voi transmite dragostea mea pentru ziua de 8 Martie ce se apropie. Nu ți-am spus prea des că te iubesc, dar aș face orice pentru fericirea ta. La mulți ani de Ziua Femeii!”

4. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă primăvara în suflet, iar dragostea ta pentru viață să mai dăinuiască încă un an. La mulți ani, floare a primăverii!”

5. „Mamă,
Sunt atât de recunoscător și binecuvântat că am o mamă atât de specială ca tine. Te apreciez, chiar dacă uneori cuvintele par a-mi fi de prisos. Ai grijă mereu de tine și fie ca împlinirile să-ți aducă senitătate. La mulți ani de 8 Martie!”

6. „Dacă ar fi existat o zi pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine ca mamă, ar fi fost Ziua Mamei în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat mereu să-mi aduc aminte lucrurile importante în viață, iar astăzi e vorba de tine! La mulți ani, mamă!

7. „Fie ca această zi să vă aducă un prilej de bucurie, grijile să le uitați, iar sufletul să fie umplut de căldura primăverii! La mulți ani de 8 Martie!”

8. „Dacă aș fi știut lucrurile pe care le știu acum când eram copil, mamă, probabil că nu te-aș fi supărat atât de tare. Aș fi înțeles că îmi vrei binele, chiar dacă nu părea așa atunci. Aș fi știut cât de greu este să nu intervii, să lași pe cineva să învețe din propriile greșeli. Mi-aș fi dat seama cât de noroc eram că aveam o mama care era mereu acolo pentru mine, chiar și după o ceartă în care spusesem lucruri dureroase. Deși e prea târziu pentru unele lucruri, nu e niciodată prea târziu pentru mine să-ți spun cât de mult te apreciez. Chiar dacă nu mi-am exprimat sentimentele prea bine, te iubesc foarte mult. La mulți ani de Ziua Mamei!”

9. „Fie ca spiritul acestei zilei de 8 Martie să te însoțească tot anul, iar visurile să ți se împlinească! O primăvară frumoasă!”

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment