Mesaje de dragoste de Crăciun

Mesaje de dragoste de Crăciun

Peisajul magic de Crăciun este ideal pentru câteva cuvinte frumoase, iar dacă ești printre cei care vor să transmită aceste cuvinte frumoase cuiva, dar nu ai idei, te poți inspira din cele de mai jos:

1. Ascunde-te printre cadouri și beteala de Crăciun și lasă-mă să te descopăr, căci tu ești cadoul cel mai bun!

2. Crăciunul.. totul mi se pare atât de magic, luminile, zăpada, pomul de Crăciun, dar nimic nu e magic dacă nu te am pe tine.

3. Moș Crăciun a venit mai devreme pe la mine și mi te-a adus pe tine! Tu ești cel mai frumos cadou pe care mi l-aș fi dorit vreodată!

4. În zilele frumoase de Crăciun nu pot decât să-ți mulțumesc că tu îmi oferi momente magice în fiecare zi!

5. Dacă o să vină la tine un tip gras, bătrânel și cu barbă albă, să nu te sperii! L-am rugat pe Moș Crăciun să mi te aducă sub brad.. Îmi doresc să fii cadoul meu cel mai de preț.

6. Te aștept și te iubesc cu aceeași ardoare cu care așteptam Crăciunul ăsta magic când eram copil. Mi-e dor de tine! Tu ești Crăciunul meu magic!

7. Fără tine mă simt ca într-un glob de cristal. Înconjurat/ă de un peisaj magic de Crăciun, dar prizoniera.. Mi-e dor de tine! Crăciun fericit dragostea mea!

8. Sărbătoarea mea ești tu, cadoul meu de Crăciun este zâmbetul tău, magia suntem noi.. Crăciun fericit!

9. Dacă m-aș uita în urmă la tot ce am realizat, aș spune că sunt bogat, căci te am pe tine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment