Memoria – Antecamera uitării

Memoria – Antecamera uitării

Ți s-a întâmplat vreodată să ai amintiri atât de urâte încât să nu reușești să mai scapi de ele cu toate că fiecare celulă din tine își dorește asta?

Se spune că memoria este camera aceea sumbră, cu un amestec de amintiri, unele frumoase ce-i drept, dar care pot fi chiar mai multe decât amintirile urâte.

Ceea ce este greu de înțeles este substanța amintirilor urâte, care deși puține la număr sunt atât de pregnante în viața noastră.. Antecamera uitării are și ea un leac, timpul. Timpul și oamenii frumoși din jurul tău te pot ajuta să treci peste momentele urâte din viața ta.

Eu am învățat că această memorie nu este chiar atât de dușmănoasă dacă învățăm cum să o ținem sub control. Dacă îi spui conștiinței tale să facă diferența dintre lucrurile benefice ție și celelalte care îți fac rău, lucrurile devin mai simple: e adevărat că memoria ta poate să opună rezistență, dar tu ești propriul ambasador al gândirii tale..

Când îți dorești să uiți ai un singur lucru de făcut: scapă prin orice mijloace de amintiri. Distrează-te, fă lucrurile care îți făceau plăcere cândva, descoperă oameni noi și mai frumoși, gândește pozitiv, dar mai ales bucură-te!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment