Măști naturale pentru păr – Cum îți tratezi problemele părului acasă

Măști naturale pentru păr – Cum îți tratezi problemele părului acasă

Un păr sănătos trebuie să fie înainte de toate hidratat și mătăsos, însă atunci când folosești vopsea, placă sau produse de styling inadecvate, părul poate deveni casant, lipsit de strălucire și subțire. Din fericire, există o serie de produse naturale care hidratează și regenerează părul.

De exemplu, laptele, ouăle, mierea și uleiul de măsline sunt câteva ingrediente pe care le puteți combina pentru a obține o mască naturală pentru părul uscat.

Berea: este ideală pentru a întări firele de păr şi pentru a obţine volum. Spălaţi părul cu şampon normal, apoi clătiţi cu bere (puteţi pune o sticlă de bere în apă caldă pentru a se încălzi, dar în niciun caz nu fierbeţi berea), după ce aţi clătit părul cu bere, lăsaţi să acţioneze 3-4 minute, apoi spălaţi încă o dată părul cu şampon normal.

Mască naturală pentru vârfuri despicate: când părul este deshidratat sau supus substanţelor nocive, devine casant, iar vârfurile încep să se rupă. Se recomandă aplicarea uleiului de argan doar pe vârfuri, foarte puţin încălzit.

masca_de_par_naturalaMască naturală pentru păr uscat: este o mască ideală o dată pe lună pentru întreţinerea firului de păr, nu doar pentru părul uscat, însă atunci când părul tău devine lipsit de strălucire şi uscat, amestecă un gălbenuş de ou, o lingură de miere şi câteva picături de ulei de măsline. Aplică pe părul umed, lasă să acţioneze 10-15 minute, apoi spală-ţi părul normal.

Mască împotriva căderii părului: amestecă o linguriţă de ulei de ricin, o lingură cu suc de ceapă, o lingură de miere, un gălbenuş de ou şi şampon cât două boabe de mazăre. Amestecă şi aplică pe scalp, acoperă cu un prosop, lasă să acţioneze două-trei ore, apoi spală-ţe părul normal.

TIPS: După ce folosiţi balsamul de păr, clătiţi întotdeauna cu apă mai rece. Părul devine mai suplu şi mai strălucitor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te aştept să ne împrietenim şi pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment