Măști naturale anti-îmbătrânire

anti-îmbătrânire

Măști naturale anti-îmbătrânire

Cele mai sigure măşti anti-îmbătrânire sunt cele naturale. De ce să dai la saloanele de cosmetică căruţe de bani pentru tratamentele de hidratarea a tenului, când poţi foarte bine doar să dai o fugă până la supermarket şi să-ţi pregateşti singură, o mască anti-îmbătrânire, ieftin şi rapid.
Odată ce ai trecut de vârsta de 25 de ani, va trebui să-i oferi tenului tău puţin mai multă atenţie decât înainte, pentru a întârzia cât mai mult timp efectele îmbătrânirii. Cu cât trece mai mult timpul, cu atât organismul tău produce mai puţin colagen, pielea se strânge, iar ridurile îşi fac apariţia. Pentru a împiedica acest lucru sau pentru ameliorarea câtorva semne, apelează întotdeauna la măştile naturale anti-îmbătrânire.

anti-imbatranire

Bogăţia antioxidanţilor din fructe şi legume va ţine sub control orice formă de deshidtratare şi îmbătrânire a pielii.
Dacă vrei ca tenul tău să fie tonifiat şi strălucitor pentru o lungă perioadă de timp, încearcă una din aceste măşti anti-îmbătrânire pe care ţi le-am pregătit în acest articol.

Mască cu miere de albine şi morcovi

Atât mierea de albine cât şi morcovii conţin într-o cantitate mare cele mai importante vitamine care luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Cel mai important lucru în menţinerea elasticităţii părului şi regenerarea celulară a epidermei este să hrăneşti pielea cu vitamina A, iar morcovul are din plin acest antioxidant.
Mod de preparare: spală şi curăţă doi morcovi pe care îi fierbi şi îi toci mărunt.Într-un castron amestecă morcovii pregătiţi cu 5 linguriţe pline de miere. Aplică-ţi această mască anti-îmbătrânire pe suprafaţa tenului şi aşteaptă să acţioneze 15 minute. La sfârşit, îndepărtează masca cu apă călduţă şi repetă procedura cel puţin o dată pe săptămână.

De asemenea, pentru masca cu miere, pentru un rezultat mai bun şi de lungă durată, cumpără-ţi de la farmacie 3 capsule de vitamine E pe care le amesteci cu două albuşuri de ou şi două linguri de miere.

Mască anti-îmbătrânire cu iaurt şi banane

Cea mai bună soluţie pentru reducerea ridurilor din jurul ochilor sau gurii este masca de faţă cu banane şi iaurt. Aceasta hidratează intens şi catifelează de la prima utilizare. Datorită vitaminei C din banane, circulaţia sângelui este îmbunătăţită, se stimulează producerea de colagen, iar faţa devine mai curată şi tonifiată.

Tot ce trebuie să faci este să zdrobeşti o banană şi să o amesteci cu 3 linguri de iaurt şi un albuş de ou până devine o pastă omogenă. Aplic-o pe faţă şi las-o să pătrundă în piele pentru 15- 20 de minute. Clăteşte-te cu apă călduţa şi repetă ritualul de două ori pe săptămână.

Mască de faţă cu suc de ananas

Pentru un ten curat şi plin de vitalitate, pe lângă o hidratare corectă, este nevoie şi de o exfoliere a pielii de celule moarte. Pentru acest lucru sucul de ananas este ideal. Amestecă o lingură de suc de ananas cu o banană pasată. Poţi adăuga şi 2-3 capsule cu vitamina E sau A. Amestecă bine până devine o pastă omogenă şi las-o să acţioneze pe faţa ta pentru 10-15 minute. Imediat vei simţi o senzaţie răcoritare iar tenul tău va căpăta strălucire.

Nu uita de alimentaţia sănătoasă şi echilibrată pentru că totul corpul tău să radieze de tinereţe.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment