Măști de protecție reutilizabile din bumbac – De unde comanzi?

Trăim vremuri grele și trebuie să avem grijă de noi! Nu mergem pe principiul că „Mie nu mi se poate întâmpla”, așa că vă sfătuiesc să respectați normele de igienă și protecție. Ieșiți mai rar din casă, însă atunci când o faceți, aveți grijă să purtați o mască de protecție, mănuși sau măcar un gel dezinfectant.

Măști chirurgicale nu se mai găsesc nicăieri, însă există ateliere care pot face măști din bumbac pe care trebuie doar să le sterilizăm înainte. Poate că era cazul să începem să producem intern demult. Poate că e timpul să fabricăm soluții dezinfectante, măști și toate cele necesare aici, în țara noastră. Putem! Trebuie doar să vrem!

Cum sterilizezi o mască de protecție din bumbac?

Se pot spăla la mașină la o temperatură de 60-90 de grade. Puteți folosi clor sau alte soluții biocide. Important este ca atunci când manevrezi masca să te speli foarte bine pe mâini cu apă și săpun pentru cel puțin 20 de secunde. Și în interiorul palmelor și la exterior.
Masca se pune pe față trăgând de elastic cu ambele mâini.

Când să folosești o mască de protecție?

De fiecare dată când ieși din casă, când mergi la cumpărături, când ai contact cu alți oameni, când ești bolnav și vrei să-i protejezi pe cei dragi.

Masca de protecție reutilizabilă din bumbac te protejează împotriva particulelor lichide și praf. Beneficiul acesteia este că o poți folosi de mai multe ori fără să fii nevoit să plătești zeci de lei pe o mască de unică folosință pe care oricum nu o mai găsești nicăieri.
Poți comanda de pe kaya.ro (atelier românesc) seturi de măști a câte 5 bucăți la 45 de lei sau o bucată la 10 lei. De asemenea, pentru că îmi doresc ca aceste măști să ajungă la cât mai mulți români, ofer și posibilitatea de cumpărare en-gros cu un discount de 10%.

Prețurile reflectă mâna de lucru, cheltuielile atelierului (chirie, consumabile, salarii, taxe și impozite, care sunt incredibil de mari, mai ales pentru situaia actuală) și materialul. Nu-mi doresc să ne îmbogățim, ci efectiv să nu-mi las fetele fără loc de muncă, iar românii să beneficieze de o protecție în plus.
Sigur, nu e suficient să porți o mască, însă ajută! Coronavirus, dar și banala gripă se transmite prin strănut sau contact cu particulele lichide. Păstrează distanța de cel puțin un metru față de alte persoane, spală-te cât poți de des pe mâini și evită să-ți atingi fața.

O bucată costă 10 lei, un set de 5 măști costă 45 de lei. Putem da și în varianta de en-gros cu un discount de 10%.

Poți comanda măștile de aici. Pentru en-gros, poți suna la numărul de telefon 0784 886 642

Leave Your Comment