Masajul pentru gravide la domiciliu – Află totul despre importanța masajului și cine îți poate face

Masajul pentru gravide la domiciliu – Află totul despre importanța masajului și cine îți poate face

Sarcina la femei este o perioadă deosebit de frumoasă, dar organismul viitoarei mame suportă schimbări majore. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala și stresul sunt neplăcerile unei gravide. Aceste suferințe pot fi înlăturate într-un mod plăcut, prin masaj. Deși masajul pentru gravide este ceva nou la noi în țară, acest tip de masaj se efectuează și ajută foarte mult viitoarele mămici.

Masajul presupune tehnici speciale și protejează sănătatea bebelușului. Cu acest masaj, gravida se relaxează, se induce o stare de bine generală, confortul psihic fiind la fel de important ca starea fizică.

O altă problemă rezolvată prin masaj la femeile însărcinate este retenția de apă în țesuturi. Cu un masaj la picioare se îmbunătățește circulația sangvină și limfatică.

Un alt beneficiu al masajului este un travaliu mai ușor. Pentru femeile care aleg să nască natural, masajul scurtează durata travaliului și ameliorează durerile în timpul nașterii.
Pregnant woman being massagedMasajul la femeile gravide este indicat numai după primele 4 luni de sarcină și cu acordul medicului.

Dacă ești din București și vrei masaj la domiciliu, făcut de un kinetoterapeut, poți suna la numărul de telefon 0784.002.917 (Cosmote). Prețul unei ședințe/oră este de 90 ron, care poate scădea în funcție de câte ședințe pe lună dorești. De asemenea, se pot face și alte tipuri de masaj, mai multe detalii puteți găsi aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment