Masaj pentru bebeluși la domiciliu – Cursuri pentru mămicile din București

Masaj pentru bebeluși la domiciliu – Cursuri pentru mămicile din București

Copilul trebuie să simtă iubirea pe care părinții i-o poartă și pentru a fi un bun mediu educativ , ea trebuie să asigure nevoile de prim ordin ale membrilor săi. Din primele zile ale vieții noului născut , mama va trebui să înțeleagă utilitatea și necesitatea mișcării și dezvoltării fizice armonioase a copilului. Copilul nu trebuie să aibă probleme de sănătate pentru a face kinetoterapie – pentru că mișcarea este cea mai neinvazivă și ieftină formă de terapie.

Kinetoterapia aplicată bebelușului, va îmbunătăți mobilitatea și stabilitatea articulațiilor, digestia, circulația, respirația, tonusul muscular, îl va ajuta pe acesta să se descurce mult mai ușor în mediul natural decât un copil nestimulat. Stimularea motorie va atrage după sine și stimularea psihică, noile informații primite îl vor face pe copil să se adapteze și să depășească noile provocări ale vieții; pentru că dezvoltarea psihică este un proces treptat și complex care se derulează în strânsă legătură cu dezvoltarea motorie, fiind influențată și de fenomenul maturizării biologice și plastic influențată de mediu.

Masaj pentru bebelusi in BucurestiMasajul pentru bebeluși se face de către un specialist, pentru că există anumite zone pe care nu trebuie să le masați. Dacă doriți să învățați cum se face Kineto masajul pentru bebeluși, puteți suna la numărul de telefon 0784002917 (Cosmote).

Tu știai cât este de important masajul pentru bebelușul tău?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment