Masaj anticelulitic în București – Află cum poți scăpa de celulită la domiciliu

Masaj anticelulitic în București – Află cum poți scăpa de celulită la domiciliu

Se efectuează local (abdomen, fese, picioare, brațe), în zonele afectate de celulită, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită.

Cauzele care determină apariția celulitei sunt multiple: prea multă depunere de grăsime în celule și în spațiul dintre celule; existența deranjamentului hormonal care provoacă depunere de grăsime și apă, pe fund, în interiorul și exteriorul coapselor, pe șold, pe pielea burții, pe spate; blocarea materialelor rezultate din ardere de către toxinele interioare; alimentația nerațională, proasta funcționare a rinichilor, ficatului, consumarea de lichide în cantități mici, lipsa de mișcare, constipația, proasta circulație a sângelui, stresul etc.

Masajului anti-celulitic acționează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează suplețea și elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate activnd circulația sângelui.

Masaj anticelulitic la domiciliuBeneficiile masajului anticelulitic :

– Netezirea și uniformizarea stratului de sub piele

– Micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare. Acest efect se măsoară în centimetri.

– Diminuarea , chiar dispariția celulitei (în cazul celulitelor ușoare) și a vergeturilor

– Dezintoxicare intensivă a organismului

– Intensificarea circulației sanguine

– Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare

– Obținerea unei siluete zvelte

Pentru programări în București, puteți suna la numărul de telefon 0784.002.917 (Cosmote). Prețul unei ședințe este de 100 ron, care poate scădea în funcție de numărul de ședințe dorite. Mai multe detalii puteti găsi aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment