Martisorul – Mai purtam martisor sau nu?

Martisorul – Mai purtam martisor sau nu?

Luna martie incepe cu o sarbatoare traditionala romaneasca, Martisorul. Pe 1 martie se ofera martisoare doamnelor si domnisoarelor, in unele zone ale tarii si domnilor. Cosari, inimioare, potcoave, trifoi, papusi legate cu snur alb-rosu; asa aratau martisoarele clasice, cele pe care le purtam si le ofeream cu drag atunci cand eram copii. Acum, bucuria sosirii primaverii si-a pierdut din intensitate, obiceiul de a oferi si de a purta martisoare s-a mai pierdut, martisorul putand fi un mail sau un telefon.
Daca te numeri printre cei care inca sarbatoresc Martisorul, poti arunca o privire la Muzeul Taranului Roman, intre 24-29 februarie, la Targul Martisorului 2012. Cu siguranta vei gasi acolo martisoare pe placul tau, care iti vor purta noroc sau vor purta noroc celor carora le vei oferi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment