Manichiura în degrade – Cum să-ți faci o manichiura în degrade

Manichiura în degrade – Cum să-ți faci o manichiura în degrade

Manichiura în degrade este perfectă pentru sezonul rece, așa că mai jos vei găsi câteva informații utile cum să obții o astfel de manichiură.

Primul pas este să aplici o bază de unghii, apoi un strat de ojă albă mată (poți folosi orice combinație dorești). După ce te-ai asigurat că oja s-a uscat, aplică o nuanță de verde pe un burețel cu care aplici fondul de ten. Tamponează-l pe un șervețel pentru a scăpa de exces și aplică tot prin tamponare peste trei sferturi din unghie. La final folosește pensula pentru vârfuri astfel încât să ai un efect mai pronunțat, apoi aplică un strat de lac de unghii pentru a se amesteca cele două nuanțe.

Dacă îți plac bulinele, poți aplica câteva albe care să semene cu niște fulgi de zăpadă. Aici găsești câteva instrumente improvizate pentru buline.

 

Iată un video în care poți vedea cum să faci o astfel de manichiură:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment