Manichiura în 2016: modele în tendințe

unghii migdala

Nu e un secret faptul că de câțiva ani manichiura a devenit o artă. Dacă machiajul și coafura se bucură de atenția noastră, nu ar trebui să spunem același lucru și despre unghii?

În 2016 încă se poartă inelele subțiri, minimaliste și pentru că ne dorim ca look-ul să fie unul complet trebuie să alegem modelele de manichiură în tendințe!

Iată ce spun experții despre manichiura în 2016:

1. Unghii în formă de migdală:

Dacă anul trecut se purtau unghiile ascuțite, anul acesta unghiile ușor rotunjite, în formă de migdală sunt preferatele experților. Alege nuanțe calde sau nude pentru că se aplică regula de Less is more și alege accesoriile delicate.

unghii migdala
Pinterest

2. Unghii pictate cu vopsea acrilică:

Oja semipermanentă s-a bucurat de un succes incredibil în toată lumea, nu doar în România. Te poți bucura de o manichiură perfectă pentru mai mult timp, iar vizitele la salonul de înfrumusețare devin mai rare. Unul dintre dezavantajele unei manichiuri cu ojă semipermanentă este plictiseala. Ca să te poți bucura de o manichiură perfectă timp de 2-3 săptămâni, dar fără să te plictisești, experții au scos pe piață o nouă tendință: vopseaua acrilică. Astfel, îți poți decora atât unghiile naturale, cât și cele pe construcție de gel cu o paletă largă de culori.

Anul acesta poți opta pentru picturi minimaliste: de la forme geometrice până la modele abstracte.

model pe unghii
theglossy.sephora.com

3. Manichiura cu bijuterii:

Îți poți decora unghiile și cu bijuterii, nu doar cu vopsea acrilică, însă cu o singură condiție: să nu exagerezi. Unghiile trebuie să rămână scurte, cu o formă ușor rotunjită la colțuri, iar culorile trebuie să fie simple. Experții recomandă pietrele pe o singură unghie, astfel încât vei obține un look stylish, de efect, dar simplu. Nici de data aceasta nu uităm de regula Less is more!

 

manichiura cu strasuri
Pinterest

4. Scurte și rotunjite:

Pentru femeile care preferă culorile puternice, experții recomandă să opteze pentru o formă care să ofere un echilibru întregii manichiuri: scurte și rotunjite la colțuri. Alege întotdeauna culori complementare dacă nu mergi pe o nuanță monobloc și evită accesorizarea unghiilor pentru că va fi prea mult.

unghii scurte 2016
fabulatina.com

Tu ce model de manichiură alegi anul acesta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment