Manichiura impletita – Cum se face manichiura impletita

 Manichiura impletita – Cum se face manichiura impletita

Asa cum v-am obisnuit, orice manichiura incepe cu o baza pentru a proteja unghia. Pentru manichiura impletita, primul pas este sa aplici lacul de unghii transparent dupa care aplici un strat de oja argintie cu sclipici.

Dupa ce oja argintie s-a uscat, trebuie sa aplici o oja albastra-turcoaz intr-o linie diagonala. Pentru a fi mai usor, roteste unghia dupa pensula, astfel incat pensula sa ramana fixa. Peste oja albstra, traseaza o alta linie cu o oja corai-neon in forma de X in strat dublu pentru a nu se vedea oja albastra.

Mai asteapta putin sa se usuce oja corai si aplica in acelasi sens cu linia albastra o alta linie argintie. Peste linia argintie, va trebui sa pleci cu oja albastra din prima linie si sa finalizezi cu inca o linie corai.

Pentru o astfel de manichiura nu trebuie sa folosesti mai mult de 3 culori pentru ca va fi prea incarcata. Noi iti recomandam sa faci acest model pe o singura unghie, de preferat de la degetul inelar si sa pastrezi pentru celelalte baza.

Iata un video din care sa inveti pas cu pas cum se face manichiura impletita:

Alte combinatii de culori pentru manichiura impletita:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment