Manichiura – Cum alegi lungimea si forma unghiei

Manichiura – Cum alegi lungimea si forma unghiei

Lungimea unghiilor este foarte importanta, mai ales ca poate avea un aspect vulgar daca sunt prea lungi. De regula, lungimea unghiilor trebuie sa fie proportionala cu lungimea degetelor, dar si formatul unghiilor. Daca atat degetele, cat si unghiile sunt deja lungi este indicat sa nu-ti lasi unghiile sa creasca  mai mult de 4 mm peste marimea naturala.

De altfel, forma unghiei este un factor decisiv. Unghiile micute si patratoase vor parea artificiale daca le lasi lungi. Adopta o manichiura vesela pentru unghii scurte, vei atrage atentia asupra designului si nu a lungimei.

Tips: Daca ai degetele groase si unghiile late este indicat sa le tii rotunjite la colturi si sa folosesti un lac de unghii mai inchis, precum rosu burgundia, mov pruna, negru sau bleumarin.

Asa Da!


Si NICIODATA asa!

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment