Manichiura cu scris – Cum obtii o manichiura cu scris pas cu pas video

Manichiura cu scris – Cum obtii o manichiura cu scris pas cu pas video

Manichiura imprimata cu scris din ziar este una dintre cele mai trendy in anul 2012. Desi, pare dificil de obtinut este chiar simplu si la indemana oricui. Iata de ce ai nevoie:

– oja gri

– alcool folosit pentru frectii

– bucati din ziar

– betisoare de urechi

– acetona

Primul pas: aplica o baza (lac de unghii) pentru a-ti proteja unghiile, dupa care trebuie sa aplici oja gri pe toate unghiile si las-o sa se usuce perfect.

Pasul doi: dupa ce s-a uscat oja gri, trebuie sa introduci fiecare unghie in alcoolul pentru frectie 5 secunde si imediat dupa ce scoti degetul din alcool, preseaza o bucata din ziar pe unghie timp de 15 secunde. Se face la fel pentru toate unghiile.

Pasul trei: cu ajutorul unui betisor stergi marginile care s-au murdarit si dupa ce s-au uscat toate unghiile, aplici lac de unghii pentru a mentine scrisul din ziar pe unghii.

Iata un video din care poti invata cum sa obtii o astfel de manichiura:

TIPS: Pentru baza, poti folosi orice culoare iti doresti, cu conditia sa fie mai deschisa decat culoarea scrisului pentru a se distinge culorile intre ele.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment