Make-up de seară – Cum te machiezi în club

Make-up de seară – Cum te machiezi în club

Seara ai libertatea să optezi pentru un machiaj îndrăzneț și glamorous, însă trebuie să ții cont de câteva reguli.

1. Un ten luminos: optează pentru un fond de ten care să-ți facă pielea să pară fresh, cu o textură fluidă și o strălucire plăcută, atenție să nu exagerezi cu prea multă lumină. Iluminatorul și corectorul sunt obligatorii pentru machiajul de seară pentru că imperfecțiunile trebuie să dispară.

 

2. Sculptura feței: este foarte importantă, motiv pentru care trebuie să folosești două tipuri de blush. Unul trebuie să îți asigure sculptura feței și celălalt îl folosești deasupra sculpturii până la tâmple, dar care trebuie să fie neapărat într-o nuanță de bronze. Cele două trebuie să se amestece foarte bine, astfel încât trecerea să fie insesizabilă.

3. Farduri metalizate: sezonul acesta se poartă tot ce pare a fi metalizat, de la fardurile de pleoape, până la ojă sau chiar haine. În funcție de vestimentația pe care o vei purta trebuie să alegi nuanțele de make-up. Negru și gri sunt două nuanțe potrivite la orice, însă culorile pastelate sau neon asortează-le întotdeauna la o ținută simplă.

Nu uita să-ți conturezi privirea cu un eyeliner și gene false.

4. Machiajul buzelor: dacă ai ales un machiaj al ochilor intens, pentru buze îți recomandăm nuanțe neutre. Chiar dacă seara poți fi mai îndrăzneață, nu uita cea mai importantă regulă de make-up: accentul pe buze sau pe ochi și niciodată pe amândouă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment