Mai sunt și alți bărbați

Barbati

Înainte să o faci să sufere, te gândești că mai sunt și alți bărbați?

Prea mulți se încred în jumătați de măsură, neștiind ca mai sunt și alți bărbați. Mai sunt și alți bărbați care ar face totul să o iubească așa cum e ea. Mai sunt și alți bărbați care i-ar pune lumea la picioare doar pentru că l-ar iubi așa cum e el. În iubire nu există jumătăți de măsură. În iubire e totul sau nimic.

Iubește-o pentru atunci când întinde mâna pe cealaltă parte a patului, doar pentru că știe că ești tu acolo. Iubește-o pentru că se emoționează de fiecare dată când îi aduci o floare, iubește-o pentru că își alege hainele cu grijă doar ca să o vezi tu. Iubește-o pentru că face o tragedie atunci când te vede răcit. Iubește-o pentru că își imaginează cum vor arăta copiii voștri sau cum va arăta numele tău pe buletinul ei. Dacă nu, mai sunt și alți bărbați care să o poată face fericită.

BarbatiIubește-o de fiecare dată când încearcă să-ți gătească, așa cum știe ea mai bine. Iubește-o și când își amintește fiecare dată când ați făcut ceva important.

Pentru că tu chiar ești important pentru ea! Iubește-o când stă cu orele în baie și își catifelează pielea numai pentru tine. Iubește-o când încearcă să facă o glumă, chiar dacă nu-i iese. Iubește-o când se împiedică și râde. Iubește-o tu, altfel mai sunt și alți bărbați.
Femeile pot iubi atât de mult încât ți-ar oferi totul. Dar tu, bărbate, iubește-o înapoi! Altfel mai sunt și alți bărbați care ar fi fascinați de felul ei prostesc de a fi.

Iubește-o când e sexy, iubește-o când femeia puternică din ea se duce la serviciu, iubește-o când plânge la un film, iubește-o când taie ceapa, iubește-o oricând și oricât. Iubește-o când e feminină, iubește-o când e stresată, iubește-o când își pune capul pe tine. Pentru că mai sunt și alți bărbați.

Iubește-o când încearcă să fie sexuală crezând că te-ar face fericit, iubește-o când poartă boxeri și maiou. Mai sunt și alți bărbați și crede-mă că ar iubi-o! Așa cum e ea!

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment