Mai există femei cuminți?

Femei cuminti

Vreau o femeie cuminte, zise el!” Mai există femei cuminți? Dar ce înseamnă cuminte? Că nu bea? Că nu se duce în club? Că nu a ajuns în pat cu atâția bărbați încât le-a pierdut numărul? Cumva una care are coșuri pe față, se îmbracă din dulapul bunicii, poartă aparat dentar și plânge din orice? Nu. O femeie cuminte este ceea ce spune și numele: CU MINTE. Adică o femeie deșteaptă, cu moravuri bune, liniștită, deșteaptă, înțeleaptă. Sunt calități pe care orice bărbat cred că și le dorește, însă am auzit o dubioșenie care nu-mi dă pace: Femeile cuminți nu sunt bune în pat.
Păi cine spune asta? Sau ce dovadă există, astfel încât să putem generaliza? Oare nu există și femei zvăpăiate care să fie lemn în pat?

Dacă o femeie cuminte înseamnă că e deșteaptă și înțeleaptă, nu se presupune că săraca femeie poate fi bună în pat? Nu înseamnă asta că prin înțelepciunea ei a înțeles că nu trebuie să se pună pe un piedestal de unde să o admire bărbații, dar fără să o atingă? Nu sunt oare femeile ușoare acelea care impun condiții? „Nu dormim azi împreună, că e prea devreme!” sau „Nu ajungem în dormitor de azi, așteaptă o lună, eu nu sunt ca alte femei„. Serios? Cu ce te face asta să pari cuminte? Eu știu că atunci când atragi atenția asupra unui aspect, de fapt lucrurile stau invers decât vrei să arăți.
Femei cuminți înseamnă femei cu un echilibru emoțional, cu un comportament care frizează liniștea masculină, dar fără să-i lipsească sarea și piperul.

O femeie cuminte în sensul antic, plictisește. Sau poate mă contraziceți voi. Dar vă poate satisface o femeie care nu a trecut prin nicio experiență? Sau o femeie care nu are niciun fel de așteptări de la viață? Vă poate satisface o femeie care nu are niciodată niciun punct de vedere? Sau una care nu e în stare să te susțină atunci când ai nevoie? Aș îndrăzni să spun că nu, deși nu sunt bărbat.

Dacă mai există femei cuminți, nu știu, însă le-aș numi altfel: femei care știu ce vor sau femei înțelepte. O femeie care nu-și mai lasă 10 porți deschise pentru eventuale rezerve când i se închide ușa principală. O femeie care are curaj să-și asume sentimentele.

N-ar fi mai ușor să abordăm regula imperativă: Doamnă-n societate și femeie ușoară acasă?

Cum e domnilor? Se rezumă cumințenia la nemuritorul număr de 3 parteneri? Voi ce vă doriți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment